Home » Nyheter » Presskonferens live!

Presskonferens live!

Nästa vecka drar E3 igång och vi kommer att bli fullmatade med spelnyheter från alla håll och kanter. Microsoft kommer att sända sin presskonferens live och för första gången någonsin kan vi följa den direkt via Xboxen i HD kvalité. För att kunna kika via Xboxen så krävs XboxLIVE Guldmedlemskap och en särskild app som kommer finnas för nedladdning på måndag. Presskonferensen kommer även sändas på xbox.com och Xbox Sverige på Facebook. Skulle det vara så att ni missar detta så kommer självklart Dashboarden att vara bombarderad med highlights i efterhand.
Sändningen börjar kl. 18:30 på måndag den 4:e juni.
Diskutera här: Försnack och Eftersnack E3 2012

Så vad tror ni? Blir det en massa Kinectrelaterat eller rent av en ny konsoll?

Mikael Eklund (26 Posts)

Fick en Gameboy och ett NES i julklapp för tusen år sedan men fastnade inte ordentligt för spel förrän i 30års åldern. Tycker att det är slöseri med pengar om ett spel inte har ett bra multiplayerläge. Lekfarbror här på bygget.


©2007 - 2011 Xboyz.se
All rights reserved