Home » Nyheter » Välkommen till nya Xboyz.se

Välkommen till nya Xboyz.se

Nu kanske du undrar vart du har hamnat någonstans. Förhoppningsvis så skulle du till Xboyz.se och då kan vi meddela att du har hittat precis rätt. Skulle du någon helt annanstans så kanske vi kan övertala dig att stanna en stund, kika runt lite. Vem vet, du kanske gillar det som vi erbjuder?

Vad har hänt här då?
Vi har under en månads tid bakom kulisserna bytt utvecklings-portal, städat lite kod och i samma veva så byter vi nu ansikte utåt. Ni gamla forumrävar som spenderar mycket tid på forumet kommer hitta forumet precis som vanligt ifrån menyn i överkant.
Tanken med den nya framsidan är att man i fortsättningen även skall kunna föra diskussioner om artiklar, nyheter och recensioner direkt under respektive inlägg. Med forumet som ett komplement givetvis. Forumet innehåller i dagsläget ca 17000+ inlägg och är en utomordentlig bra källa för att hitta hjälp, nya spelvänner eller bara ha en trevlig stund.

Övriga nyheter:
I samband med detta ansiktslyft så kommer jag (Henrik Elsberg a.k.a Spelgubben) från och med nu enbart skriva artiklar, nyheter och recensioner här på Xboyz. Jag kommer dricka en gravöl för min blogg och hoppas att alla ni som följde mig på spelgubben, nu tillsammans med mig och mina Xboyz-vänner, vill hänga här istället?

Vi hoppas att ni alla, gamla som nya medlemmar, får en trevlig vistelse hos oss på Xboyz.

Med vänlig hälsning Xboyz Teamet:Henrik Elsberg (32 Posts)

a.k.a Spelgubben. a.k.a Lord Honko Skribent/Administratör här på Xboyz.se. Xboyzmedlem sedan 2008. Recenserar spel, skriver långt och kort om allt och inget i spelvärlden. Började sin tv-spelskarriär på dom gamla hederliga Game & Watch, Nintendo 8-bit och Amiga500 och har sedan dess avverkat i stort sett varenda konsoll på marknaden. Många står fortfarande uppkopplade hemma även om de flesta spel idag spelas på xbox360.6 svar

 1. taidara skriver:

  Min personliga åsikt om bakgrundsbilden är att den är för iögonfallande vilket gör att när man läser textavsnitt på xboyz.se så förtar bagrunden synintrycket av det man läser.

  Lite radbryt mellan innehållet på första sidan så inte allt ser ut som det flyter ihop (huvudkolumnen).

  Härligt med förändringar, det här ser riktigt bra ut!

 2. Henric Ceder skriver:

  Vi tar tacksamt emot feedback! Det är lätt att man blir lite blind när man meckar med ett sånt här projekt länge… Vi kommer nu att köra några dagar och sen tweaka sådant som behöver tweakas för att Xboyz.se ska bli så bra som möjligt.

 3. jonas skriver:

  Jag tycker att den nya designen är klockren!4
  Skitbra jobbat och hurrarop till hela teamet bakom xboyz!! =)

 4. Henric Ceder skriver:

  Tackar så ödmjukast å hela teamets vägnar! :D

 5. Patrik skriver:

  Hur loggar jag in??
  Hittar inte på nya sidan….

  • Henrik Elsberg skriver:

   Enda stället som du behöver logga in på är under fliken forum. Längst upp på startsidan hittar du Forumet (bredvid ”Hemknappen”)

   Forumet är sig ganska likt som förut och du loggar in med samma uppgifter som förut.

©2007 - 2011 Xboyz.se
All rights reserved