Home » Nyheter » XboxLIVE 2011

XboxLIVE 2011

Aktiviteten på XboxLIVE för 2011 har sammanställts och det råder inga tvivel över att Activision har sitt på det torra när det kommer till mest spelade spel på XboxLIVE. CoD: Black Ops toppar listan över mest spelade spel över XboxLIVE. CoD:MW3 kniper andra platsen och det är ingen dålig bedrift med tanke på att det släpptes så sent som i november. Att Call of Duty är populärt syns klart och tydligt eftersom alla titlar sedan CoD4 finns med på listan.

 

Battlefield 3 hamnar på en hedersvärd 5:e plats men det är lite roligt att betan ligger på 15:e plats och alltså har spelats mer än t.ex Halo3 och Forza Motorsport 4 trots att den bara var tillgänglig i ungefär en månad. Snacka om att folk var hungriga på ett nytt BF!

 

Multiplayer i all ära men även de ”folkskygga” har gjort sina röster hörda. Skyrim lägger rabarber på 6:e platsen och har faktiskt fler spelare än t.ex Gears of War 3.

 

Det är Major Nelson som har försett oss med dessa uppgifter och listan innehåller även uppgifter över mest sålda XBL Arcade, Indie, games for Windows Live och Windows Phone-spel. Hela listan hittar du här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikael Eklund (26 Posts)

Fick en Gameboy och ett NES i julklapp för tusen år sedan men fastnade inte ordentligt för spel förrän i 30års åldern. Tycker att det är slöseri med pengar om ett spel inte har ett bra multiplayerläge. Lekfarbror här på bygget.


©2007 - 2011 Xboyz.se
All rights reserved