2018 Billiga Damskor Rea | Sneakers,Sandaler,Boots,Pumps Sales | Märkesskor Sverige Online
Valutor:


Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & ReturLäs noga igenom dessa policyer innan du lägger ut din beställning. Därför är det lika med dig och vår butik, vi hoppas att du kan få en bra upplevelse i vår butik. Nu vänligen se policyn nedan:

Vi erbjuder en 7-dagars retur- och utbytesgaranti på alla produkter. Om du vill återvända eller byta ut ett föremål, vänligen kontakta oss i förväg för ytterligare instruktioner. Vi beklagar att fraktkostnader inte återbetalas.

För Retur

Om du vill returnera dina föremål, var god och meddela oss först och ange skälen och ordernummeret för returet inom 7 dagar efter mottagandet. Din feedback är mycket viktig för oss. Alla artiklar måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Var vänlig uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnaderna inte återbetalas. Så snälla kontakta oss med alla dina frågor och bekymmer innan du lägger din order.

För Utbyte

Föremål måste returneras inom 7 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla artiklar kan endast bytas ut för lika prisutbyte, var snäll och var medveten om att vi kommer att utfärda ersättningarna först efter att avkastningen har mottagits.

Avbryter din beställning

Om du har beställt och vill avbryta den senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats har vi inget sätt att avbryta det.

För återbetalning

Återbetalningar kommer att ordnas så fort vi får och kontrollerar de returnerade produkterna. Om du berättigar till återbetalning för återanvända varor, kommer en återbetalning att utfärdas när du kontaktar oss om ditt produktproblem. När återbetalningen lämnas in kan du räkna med att få den inom 15-25 arbetsdagar, eftersom det tar lite tid för kreditkortsföretaget och banken att bearbeta återbetalningen.

Om dina frågor inte uppfyller avkastningspolicyn, vänligen kontakta oss.

tillbaka
Vi accepterar följande betalningsmetoder: Försäkrad frakt med:
damskor rea,2018 sneakers,sandaler dam,boots dam,pump sales,ballerina skor online
Copyright © 2020 www.xboyz.se. All Rights Reserved