Home » Om Xboyz.se

Läs vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden

Har du inte tid att besöka hemsidor bara för att se om det kommit upp något nytt? Vi förstår dig i så fall. Nu kan du få information om allt som händer här på Xboyz.se 2019 direkt i din inbox. Vi siktar på skicka ut information om våra större uppdateringar till alla som anmält intresse av det.

En bonus med våra nyhetsbrev är att vi kommer att skicka erbjudanden och kampanjer som vi själva tycker är intressanta. Då talar vi givetvis om sådant som rör vår del av spelhobbyn. Det kan till exempel handla om gratis demos eller kampanjer som gäller nya spel. Vi kommer också att tipsa om olika events vi själva deltar i och kanske blir det även utdrag av det bästa som skrivits i vårt forum sedan senast.

costume_quest_2

Nyhetsbrev är kanske lite oldschool men det passar vårt koncept och vi hoppas att du verkligen kommer att läsa våra utskick och inte låter dem fastna i mailfiltret. Ge oss en chans att visa att vi är bäst!

Nyhetsbrevet är gratis

Du anmäler ditt intresse genom att använda kontaktformuläret nedan där du skriver att du vill inleda en prenumeration. Du kan börja prenumerera direkt utan insättning, nyhetsbrevet är gratis. Klickar du på några av länkarna i utskicket kommer vi att få lön för vår möda!

Om vårt Forum

Det har alltid varit Xboyz filosofi att skapa nya trevliga kontakter med Xboxspelare runtom i världen. Självklart är just Du välkommen att registrera dig i forumet och delta i alla förekommande diskussioner. Ju fler vi blir desto trevligare!

©2019 Xboyz.se
All rights reserved